Dexter

Har du ikke set "Dexter"? I så fald kan vi give dig et lynhurtigt resumé. Dexter er en specialiseret kriminaltekniker og utroligt dygtig morder. Resten skal du selv opleve, når du går i gang med serien.

Vi fortæller dog gerne mere om vores blodige sortiment, der er tilegnet denne fantastiske TV-serie. Partyking opfordrer til en fest, der ærer Dexter! Her i kategorien finder du et backdrop med blodigt mønster, som du kan hænge op som en kulisse mod væggen for at skabe en morderisk stemning, måske under middagen? Med en vægdekoration, der drypper af blod, er du godt på vej, og dine blodtørstige gæster vil tabe kæben over, hvad du har gjort!

Partykings medarbejdere er hverken kriminalteknikere eller mordere, men vi har andre specialiteter. Blandt vores ekspertområder finder du fester, fødselsdage, udklædningsfester og diverse sjove begivenheder. Vi giver dig muligheden for at skabe uforglemmelige minder med vores fantastiske dekorationer og tilbehør. Med tanke på hvor blodig vores Dexter-sortiment er, passer de samme produkter til halloweenfesten!
Læs mere
1 hits