Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Disney

Drømme går rent faktisk opfyldelse!

I hvert fald kan Partyking hjælpe dig med at opfylde barndomsdrømmen om at efterligne en Disney-prinsesse, helte og andre ikoniske figurer. Hvis du mod forventning ikke tidligere har haft disse fantasier, kan vi love dig for, at du ikke kommer til at kunne holde fingrene væk fra vores Disney-ting - når du først har set dem.

Store som små, ældre som yngre, Disneyelskere som nyintroducerede - vi har noget for alle. Alt fra Disneys mere klassiske karakterer til deres seneste påfund er repræsenteret i vores alsidige kostumeudvalg med diverse accessories og festtilbehør, der er helt i ånd med Disneys udødelige verden.

Vil du ligne Askepot eller kombinere den svømmende prinsesse med den tobende, har vi kostumer og accessories, som kan få din ide til at blomstre på et splitsekund. De fleste af vores kostumer passer både store og små, lange som korte, og kunne lige så godt have været rekvisitter i et Disneyland.

Iklæd dig en klassisk karakter for en aften eller fortolk figuren på personlig vis - måske er en punket Peter Pan, en miljøbevidst Mickey Mouse eller asatroende Askepot lige noget for dig?

Filter

Viser 511 produkter
castle