Djævlekostumer

Tid til en kostumefest? Halloweenfest? Eller vil du bare klæde dig ud som en vaskeægte djævel? Det dømmer vi dig ikke for! Djævlekostumer er et af de mest klassiske alternativer, når det kommer til kostumer. Endelig kan man være sit sande jeg. Ellers kan man blive en total kontrast til sit sande jeg. Uanset hvad er det fedt at kunne tage de små horn på, som matcher det knaldrøde tøj.

Klæder man sig ud som djævel, skiller man sig minsandten ud til udklædningsfesten. Her i kategorien kan du finde de forskellige varianter af vores elskede djævlekjole. Vi forhandler alt fra kjoler til frakker. Hvad siger du til en dragt med lang kappe, der øger dramatikken? Hos os kan du endda finde en væmmelig lille trefork, der fuldender looket.

Gjorde det ondt, da du faldt ned fra himlen? For du ser jo ud som Lucifer i egen høje person! Lucifer faldt altså ned fra himlen, inden han blev til djævlen. Han var jo rent faktisk en engel, men blev forvist. Nå, det vidste du allerede, så vi behøvede slet ikke at forklare joken? Okay, undskyld så.
Læs mere