Vis større billede

Donatello Second Skin Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Vis din skildpaddefigur med denne superseje Donatellodragt! Dragten er stretchy og bøjelig, og den inkluderer sjovt tilbehør såsom skal, albue- og knæbeskyttere. Donatello er den hurtigst tænkende af de charmerende Ninja Turtles, og han har det vældigt godt i lilla!

Donatello Second Skin-kostumet inkluderer en heldragt, et bælte, to albuebeskyttere samt to knæbeskyttere. Dragten er fremstillet i et stretchy og bøjeligt materiale. Den er klar grøn med Donatellos ansigt trykt på hovedet og et brunt skalparti på maven. Skjoldet er mørkegrønt og fastgøres på ryggen ved hjælp af to diskrete bånd, som tages over skuldrene. Bæltet er brunt og har et sort og gult mærke med bogstavet D i midten. Albue- og knæbeskytterne er lilla og let polstrede. De fastgøres via matchende bånd.

Fås i størrelserne: Medium, Large og X-Large.

Tags

BEDØMMELSER (3)

Bedømmelse

 • Skrevet af Gitte for 9 måneder siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Mathias for 1 år siden
  Kul dräkt men alldeles för liten i storleken. Tog XL och den var för kort i benen för min tjej som är 170cm och mig gick den inte på alls som är 184
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Jimmy for 2 år siden
  Näst intill omöjligt att se något när du har på dräkten så kommer köra med nerdragen huva. Körde large som storlek, sitter rätt tajt och är på gränsen (175cm).
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30757 eller du kan uploade dem manuelt.
castle