Drinkdekoration Blinkende

79 kr

Vælg variant:

 • Terese
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Trodde den var trasig först. Hade tagit bort skyddsplasten vid batterierna men det ville ändå inte funka. Skruvade loss och satte i batterierna igen två gånger innan den ville komma igång... Fin när den funkade. Olika upphängning följde med, silikonring till flaskhals och flärp till att haka fast.
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Inviter vennerne på en drink med dette sjove skilt. Skiltet har et flot retrodesign med en papegøje og teksten "Drink me" og lamper, som blinker. En perfekt gave!

Drinkdekoration Blinkende indeholder et skilt, som ligner et neonskilt, som lyser op med LED-dioder, der blinker efter hinanden. Dette giver et meget realistisk udtryk. På bagsiden er en knap - tryk på knappen, så blinker skiltet et stykke tid og slukker derefter sig selv. Batterier og brugsanvisning medfølger. Batterierne kan udskiftes. Målet på skiltet er 8,2 x 9,5 x 2 cm stor.

Sælges stykvis.