Vis større billede

Dropstativ med Flasker

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
549 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Skræm livet af dine venner og slægtninge ved at invitere til en halloweenfest, som går skridtet videre med stort set alting. Har du valgt rekvisitter, dekorationer og kostumer, er der ingen grænse for, hvor langt du kan gå, eller hvor meget du kan forvandle dit hus. Denne dekoration forestiller eksempelvis et dropstativ med poser, præcis sådan ét, der egentlig burde høre hjemme på et sygehus, hvor nogen er kommet til skade eller er syge!

Stativet er fremstillet i metal og leveres i dele, men er let at montere. Der medfølger to glasflasker, som du hænger i stativet via det medfølgende ophæng.

Slanger medfølger, som du kan fæstne i proppen på flaskerne - stop slangen i munden og drik ved behov! Dropstativet er forsynet med hjul, så det er let at flytte rundt på.

Måler 1,86 cm

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Gunilla for 2 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar)
    0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen41991 eller du kan uploade dem manuelt.
castle