Til toppen
Vis større billede

En Galen Värld - Selskabsspil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Charlie Chaplins grav på kirkegården i den schweiziske by Corsier-sur-Vevey blev plyndret i 1978, og kroppen blev kidnappet af to bilmekanikere, som forlangte 600.000 USD for at levere kroppen tilbage. De blev dog hurtigt pågrebet, og kroppen blev begravet på ny. Hvad gjorde Chaplins familie for at sikre sig, at en lignende kidnapning ikke skulle ske igen? "En Galen Värld" er et kreativt, finurligt og underholdende spil med sjove og udfordrende spørgsmål, der er baseret på sande historier fra hele verden. Brug din fantasi, kreative tænkning og sunde fornuft for at finde de rigtige svar på spørgsmålene! Der kommer mere end 50 utrolige historier, så du opnår en udfordrende og underholdende aften med venner og familie. Perfekt til alle, som elsker kreativ tænkning mikset med skøre historier og masser af humor. Vær forberedt på skøre gæt fra både dig selv og dine venner. Selskabsspillet er også et underholdende og skarpsindigt tidsfordriv og er lige så sjovt at løse i toget eller på stranden som sammen med venner til festen. Sæt din egen kreativitet og fantasi på prøve. Spillet er produceret i Sverige af Kylskåpspoesi AB.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen15536 eller du kan uploade dem manuelt.
castle