estrella-dippmix-holiday-storpack-31712-3
  • -47%

Estrella Dipmix Holiday Storpak

99,90 kr 

189,90 kr

18-pak

På lager (2 stk.)
Dipmix leder jo oftest tankerne hen på chips og snacks, men du kan jo også anvende dippen til så meget andet! Du kan dyppe grøntsager i form af gulerods- og agurkestave ned i dippen, bruge den som tilbehør til grillet kød, på hamburgeren eller hvorfor ikke i en fyldt baguette? Der er utallige muligheder!

Estrella Dipmix Holiday Storpak har en frisk smag af løg, paprika og en række andre passende krydderier, som gør den super velsmagende. Blandes nemt med 3 dl creme fraiche eller yoghurt (naturel). Lad den sidenhen stå i køleskabet i nogle timer for at opnå den bedste smagsoplevelse.

Sælges i 20-pakker á 26 gram hver.

Ingredienser: Salt, maltodextrin, løg (pulver, stykker), sukker, modificeret kartoffelstivelse, paprika, druesukker, gærekstrakt, krydderier (hvidløg, hvid peber, cayennepeber, gurkemeje), antioxidant (askorbinsyre), aromaer og paprikaekstrakt. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.
Art.nr 31712-2

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

15

Spørgsmål & svar

0

Tags