estrella-dipmix-tortilla-2

Estrella Dipmix Tortilla

14,90 kr

28 gram

På lager (11 stk.)
Dipmix til chipsene giver jo det lille ekstra, så glem ikke at købe et par poser til fredagshyggen eller festen. Hvis du ikke tidligere har prøvet tortilla, er det på høje tid! Er dipblandingen lækker? Det kan vi love dig!

Estrella Dipmix Tortilla har en frisk smag af paprika og en smule chili, der giver den en både spændende og unik smag. Produktet er lige så velegnet til chips og snacks som til agurke- og gulerodsstænger eller som dipsovs på grilltallerkenen.

En pose indeholder 28 gram.

Blandes nemt med 3 dl creme fraiche.

Ingredienser: Vallepulver, modificeret kartoffelstivelse, paprika stykker, salt (14%), maltodextrin, mælkesukker, løgpulver, krydderier (chili, hvidløg, oregano, kommen), surhedsregulerende middel (natriumcitrat), smagsforstærkere (natriumglutamat), gærekstrakt og aroma. Allergiinformation: Indeholder mælk (og produkter deraf). Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.
Art.nr 36122-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

10

Spørgsmål & svar

0

Tags