Hem
Temaer Varemærker Familien Addams

Familien Addams

Her har vi et eksempel på en middelklassefamilie, som lever i perfekt harmoni med hinanden… Nej, vent nu lidt, for det passer ikke helt.

Man kan sige, hvad man vil om Familien Addams, men harmoni er nok ikke lige, hvad man forbinder med denne familie. Vi kan tilmed gå lidt længere og sige, at man skal lede længe efter en mere kunstig familie. Familien er dog både portrætteret er på film, tv-serier, animationsfilm og musicals. Ja, hvor umulig denne familie end er, virker det som om, at vi ikke kan få nok af familiemedlemmerne.

Den store fascination ligger i det faktum, at de virker helt uvidende om den effekt, de har på deres omgivelser. For vist virker det helt naturligt, at Onsdag hele tiden skal forsøge at snyde sin bror Pugsley, og at Pugsley selv ikke virker til at bekymre sig om noget som helst eller være opmuntrende i nogen tilfælde. Føler du for at være umulig en hel aften, så findes der ikke noget bedre valg end netop Familien Addams. Måske falder Morticia Addams' vampyrlook lige i din smag, eller også lokker måske Gomez' charme.

Addams-kostumerne passer lige så godt til en almindelig udklædningsfest som til en halloweenfest.
Læs mere