Hem
Festartikler Bagning Farvetilsætning

Farvetilsætning

Det er sjovt at bage, og hvis du har forskellige former for farvetilsætning derhjemme, bliver det faktisk endnu sjovere. Her på Partyking har vi samlet masser af farverige og dejlige bageprodukter, der tager din bagning til et helt nyt niveau. Du kan eksempelvis bage magiske kager med skinnende glitter, en sej regnbuekage eller cupcakes med en flot glasur i forskellige farver.

Tag gerne et kig på vores karamelfarver. De er det perfekte valg, når du vil farve forskellige dejtyper. Måske vil du lave en rød kage til julemiddagen eller en lyserød kage til prinsessefesten? Alt er muligt med karamelfarve! Takket være karamelfarven kan du også farve marcipan, flødeskum, smørcreme og glasur. Perfekt til udsmykning af lagkager, cupcakes eller småkager! Karamelfarven er flydende og selvfølgelig spiselig. Du skal kun anvende et par dråber til at farve dejen, smørcremen, flødeskummet eller glasuren. Hvis du eksempelvis vil bage cupcakes, kan du farve dejen i en farve og derefter matche glasuren med samme farve. Forestil dig muffins med blåbær med blå glasur eller muffins med citron med gul glasur. Du kan også vælge forskellige farver på dejen og glasuren. Dermed kan du få et farverigt bagværk, der skiller sig ud på dessertbuffeten eller kaffebakken. Du kan endvidere matche med flot krymmel eller små fine sukkerkugler.

Der er karamelfarver i mange forskellige farver, men selvfølgelig kan du blande nye farver og skabe præcis den nuance, du ønsker. Udover husholdningsfarve finder du også spiseligt glitter hos Partyking. Glitteret er uden smag, men gør kagerne flottere end nogensinde. Blå eller lyserød er eksempelvis det perfekte valg til lagkage eller cupcakes, der skal serveres ved et babyshower, mens det røde glitter er en perfekt dekoration til bagværket, som skal serveres ved en gløggsammenkomst eller julefest. Glitteret leveres i praktiske strøbøsser, som er nemme at anvende, og du får perfekte resultater hver gang.

Vidste du, at der findes kuglepenne med spiseligt blæk? Ja, det er sandt, og de fås her på Partyking! Via det spiselige blæk kan du male, tegne og skrive på dine kager. Kuglepennene fås i flere forskellige farver og er perfekte til julekager eller kager til en fødselsdagsfest. Du kan også skrive en julehilsen eller fødselsdagsbarnets navn og alder. Du skal blot lade din kreativitet flyde, så du kan skabe fantastiske kager!

På Partyking finder du alt, hvad du får brug for til at farve lagkager, kager, cupcakes og andet bagværk. Lad dit næste bagværk blive et sandt mesterværk. Vi tør godt love, at dine gæster bliver dybt imponerede!

Bestil farvetilsætning til bagning på Partyking. Vi tilbyder lave priser og hurtige levering, så vær klar med opskrifter, skåle, skeer og ingredienser, for snart skal der bages og dekoreres.
Læs mere