vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Fastelavn

Skal du også slå katten af tønden? Fastelavn er en gammel tradition, der er baseret på den tro, at man kunne undslippe pesten, hvis man dræbte en kat. I dag lyder dette helt forfærdeligt, men du slår selvfølgelig ikke katte med en pind i dag, i stedet slår man på en tønde, der symboliserer, hvordan man gjorde det i gamle dage. I stedet for katte indeholder tønden slik og andre
lækkerier. I dag er det mere en konkurrence, og det går lidt mere fredeligt for sig end før. Den person, der banker bunden ud af tønden, ”kåres som kattedronning”. Til fastelavn pynter man også sit hjem med fastelavnsris, som er birkegrener, der er bundet sammen. På dem hænger man udskårne figurer og andre herligheder, der gør hjemmet lidt sjovere!

Er det din tur til at holde fastelavnsfesten i år? Vi hos Partyking elsker denne højtid, og derfor har vi valgt at anskaffe os alt, der har med fastelavn at gøre! Hos os finder du ikke kun færdige tønder i træ og matchende pinde, du finder også lækkert slik fra alle mulige lande rundt om i verden, som du kan fylde tønden med, dekorationer til både indendørs og udendørs i alle mulige
farver og mønstre, belysning og rigtig meget mere. Man kan næsten sige, at du ikke kan holde fastelavn uden os?

Til fastelavn 2024 skal du klæde dig ud, og det er stadig det sjoveste ved hele højtiden, ikke? Fordi vi har masser af erfaring med udklædning og kostumer, finder du alt, hvad du kan forestille dig hos os. Vil du måske gerne være en sød lille prinsesse? Intet problem, her er kostumerne, der får dig til at ligne alle prinsesser, der nogensinde har eksisteret. Vil du hellere klæde dig ud som en pirat, en heks eller et dyr måske? Intet problem, uanset hvilken type udklædning du leder efter, så har vi det her!

Når du har gjort tønden klar og alt pynt er hængt op, så er det bare slikket, der mangler? Hvis du leder efter slik, så finder du ikke bare en eller to forskellige slags, men hundredvis! Slik fra Sverige eller slik fra USA måske? Så kan du kombinere de fleste slags med slik fra Danmark? Det behøver ikke nødvendigvis at være slik, det kan også være chips, tørret frugt eller nødder?
Selvfølgelig er det op til dig at beslutte dette, men bare for at afklare det hele, så finder du alt hvad du muligvis vil fylde i tønden hos Partyking!

Når der skal pyntes op, så vil du gerne have pynt og dekorationer, som du kan lide, ikke? Sådanne dekorationer kan ofte være vanskelige at finde, eller måske er der noget, som du virkelig gerne vil have, men som ikke er på lager nogen steder mere? Her har vi alle slags dekorationer, du kan drømme om, i en masse forskellige farver, mønstre og motiver. Måske leder du efter røde og hvide farver? Intet problem, her får du rød-hvide guirlander, borddekorationer og loftsdekorationer. Vi har også serpentiner i forskellige farver og katte i pap, som du f.eks. kan sætte i vinduet! I vores fastelavns-kategori finder du næsten alt, hvad du kan forestille dig, der har med fastelavn at gøre.

Forestil dig, hvor vidunderligt det bliver, når tønden eller tønderne er klar, slåtræet er klar til brug, du og børnene er klædt ud og dekorationer hænger og dingler i hjemmet og spreder glæde. Det er helt sikkert helt fantastisk, ikke? Bare tænk, når du handler til fastelavn finder du næsten alt hvad du har brug for til en vellykket fest, næsten alt! Slik at fylde tønderne med... det har vi! Tønder og slagtræ ... det har vi! Dekorationer og kostumer til voksne, teenagere og børn... det har vi! Men du, kunne det ikke være sjovt at kombinere børnenes og din egen påklædning, så I matcher? I kan komme som en flok pirater, en flok prinsesser og fyrster eller en flok superhelte? Ligegyldigt hvad og hvordan I vælger jeres kostumer, vil det garanteret blive en succes!

Uanset hvad du leder efter, så finder du alt, hvad du nogensinde kan forestille dig, hos os på Partyking. Vi har ikke kun trætønder, slagtræ, fyld og dekorationer, vi har også masser af kostumer til både voksne og børn i alle aldre. Kombiner fyldet i tønderne med slik fra forskellige lande, dekorér med valgfrie farver og en masse andet. Naboerne vil helt sikkert blive jaloux, når de ser alle de herligheder, du har anskaffet dig til fastelavn 2024, så tilpas misundelige at de måske kommer og prøver at snuppe lidt slik? Hvem ved, så vær på vagt!

Velkommen. Her finder du alt hvad du har brug for til fastelavn - hurtigt, praktisk og nemt!
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier

Alle Kategorier