Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Festhatte

Sæt prikken over i'et i de sociale historiebøger takket være vores fascinerende festhatte! For hvad er et arrangement eller et festligt outfit uden et kronet hoved?

Vores hatte er seje nok til at håndtere alt fra fødselsdagsbørn, polterabend-deltagere, pokerspillere, dansere og festaber af alle mulige slags. Klassiske helfarvede paphatte såvel som mønstrede metalliske hatte eller høje, karakteristisk udformede hatte, der er en præsident værdig, mødes alle på vores digitale hattehylde.

Vælg og vrag mellem et sortiment, der kunne få selv dronningen af England til at blive grøn af misundelse og hattemageren til at tabe pusten - vi har ikke sparet på krudtet, da vi skabte vores hattehylde! Det er ikke for ingenting, at vi hedder Partyking, og her kan du finde tilbehøret til bl.a. nytårsfesten med kun et par klik - resten tager vi hånd om.

Savner du en personlig favorit, eller har du en anden forespørgsel, er det bare at kontakte os. Du kan få fat i os via telefon eller mail, hvorefter vi besvarer henvendelsen hurtigst muligt. Sagen er ikke afsluttet, før du er blevet kronet med festens mest unikke hovedbeklædning.

Filter

Viser 131 produkter
castle