fidget-spinner-aluminium-1
fidget-spinner-aluminium-2
fidget-spinner-aluminium-3
fidget-spinner-aluminium-4
fidget-spinner-aluminium-5
fidget-spinner-aluminium-6
fidget-spinner-aluminium-7
fidget-spinner-aluminium-8

Fidget Spinner Aluminium

99 kr

Vælg variant:

 • Teresa
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Gängade ur sig lite för lätt!!
  2 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Laura
  for 1 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Osat lentelivät irti heti ensimmäisellä käyttökerralla. Onneksi lapsi halusi sen omaan käyttöön emmekä antaneet sitä lahjaksi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Amanda
  for 11 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Det er slet ikke ualmindeligt eksempelvis at sidde og klikke med en kuglepen mens man taler med folk, løser krydsord eller venter på sin tur i køen. Det er mere almindeligt end man skulle tro, og det er resultatet af at man lider af spinnerløshed. Man mangler ganske enkelt en Fidget Spinner.

Det er som sagt slet ikke ualmindeligt, men hvis du venter for længe med at gøre noget ved problemet, kan konsekvenserne blive store. Dine lærere bliver måske irriterede når du hele tiden sidder og piller ved tingene på bordet, de andre kunder i banken tror at du har tænkt dig at røve banken så nervøs som du virker, og kuglepennen, som du bruger til dine krydsord, ender med at gå i stykker så du ikke kan gøre opgaven færdig.
Ser du, hele verdens fremtid afhænger af denne lille tingest.

Fidget Spinner Aluminium er fremstillet af aluminium og består af en trearmet, flad figur med rundede kanter og fire kuglelejer. Det midterste kugleleje er beskyttet med metalkapper så du kan få et godt, fast greb i din Fidget Spinner. Lav tricks, fordriv tiden og hold fingrene i form med dette nye, supersmarte legetøj.

Fidget spinner aluminium findes i fem forskellige farver: blå, lyserød, guld, sort og sølv. Spinneren leveres i en flot, sølvfarvet metalæske med beskyttende materiale på indersiden og et vindue så du altid kan se din nye spinner - også når den holder en pause.

Mål: 72 mm. Vægt: 60,8 g.