vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
fidget-spinner-aluminium-1
fidget-spinner-aluminium-2
fidget-spinner-aluminium-3
fidget-spinner-aluminium-4
fidget-spinner-aluminium-5
fidget-spinner-aluminium-6
fidget-spinner-aluminium-7
fidget-spinner-aluminium-8

Fidget Spinner Aluminium

99,90 kr

Vælg variant

Det er slet ikke ualmindeligt eksempelvis at sidde og klikke med en kuglepen mens man taler med folk, løser krydsord eller venter på sin tur i køen. Det er mere almindeligt end man skulle tro, og det er resultatet af at man lider af spinnerløshed. Man mangler ganske enkelt en Fidget Spinner.

Det er som sagt slet ikke ualmindeligt, men hvis du venter for længe med at gøre noget ved problemet, kan konsekvenserne blive store. Dine lærere bliver måske irriterede når du hele tiden sidder og piller ved tingene på bordet, de andre kunder i banken tror at du har tænkt dig at røve banken så nervøs som du virker, og kuglepennen, som du bruger til dine krydsord, ender med at gå i stykker så du ikke kan gøre opgaven færdig.
Ser du, hele verdens fremtid afhænger af denne lille tingest.

Fidget Spinner Aluminium er fremstillet af aluminium og består af en trearmet, flad figur med rundede kanter og fire kuglelejer. Det midterste kugleleje er beskyttet med metalkapper så du kan få et godt, fast greb i din Fidget Spinner. Lav tricks, fordriv tiden og hold fingrene i form med dette nye, supersmarte legetøj.

Fidget spinner aluminium findes i fem forskellige farver: blå, lyserød, guld, sort og sølv. Spinneren leveres i en flot, sølvfarvet metalæske med beskyttende materiale på indersiden og et vindue så du altid kan se din nye spinner - også når den holder en pause.

Mål: 72 mm. Vægt: 60,8 g.
Art.nr 37414
Kopiera OK

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags