Til toppen
Startside > Udklædning > Udklædningstøj > Børnekostumer > Find Holger Helga Børnekostume Deluxe
Vis større billede

Find Holger Helga Børnekostume Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Er dit barn rigtig god til at lege gemmeleg? Lad hende bevise det i dette kostume! Helga er den, som tager alle billederne af Holger, når han gemmer sig, og eftersom hun altid fanger ham på billederne, er hun god til at holde styr på folk. Desuden kommer dit barn til at blive rigtig populær, når hun dukker op som en karakter fra en så elsket bog- og tegneserie som Find Holger! 

Find Holger Helga Børnekostume Deluxe indeholder en kjole med rød- og hvidstribet top og blåt skørt, rød- og hvidstribede strømpebukser, rød og hvid hue samt briller. Kjolens top har også tryk af Holger i et forstørrelsesglas. Dragten forestiller Helga fra bog- og tegneserierne Find Holger, også kendt som Where's Waldo? Kommer i børnestørrelserne medium og large.

Bemærk at sko ikke medfølger.

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: M, L 
  • Inkl. kjole, strømpebukser, hue og briller
  • Sko medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen57405 eller du kan uploade dem manuelt.
castle