Til toppen
Startside > Sjovt grej > Tøj > Vanter > Fingertouch Handsker Skelet
Vis større billede

Kundebilleder

Fingertouch Handsker Skelet

(2 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
79 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Efteråret kommer, og med det halloween. Klæd dig efter sæsonen og få den der rigtigt hyggelige halloweenfølelse når du spadserer rundt i byen og shopper, jagter Pokémons eller blot går en tur. Men garder dig også mod at dine hænder ikke fryser når telefonen ringer eller du støder på en rigtig sjælden Pokémon. Anvend de her mobilhandsker i efterårskulden. De er perfekte til efteråret, halloween og Pokémonjagten.

Fingertouch Handsker Skelet er fremstillet af syntetisk materiale. De er sorte og har et selvlysende tryk af skelethænder på håndryggen. Pegefingrene er lysegrå.

One size (voksenstørrelse).

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (2)

Bedømmelse

 • Skrevet af Gun for 1 år siden
  Det finns inget att kommentera. De var hela och fungerar bra.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Björn for 1 år siden
  Beskrivningen på hemsidan är fel såtillvida att det definitivt inte är "vuxenstorlek". Jag har inte extra stora händer och får inte på mig vanten. En vuxen men inte stor kvinna provade även hon och tyckte att de var i trängsta laget. Ge bort går ju inte heller då tummen hade ett stort hål i sig. Men orka hålla på för en hundring....Man får vad man betalar för. Dock är de i övrigt skojiga och trycket ser ok ut.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen33214 eller du kan uploade dem manuelt.
castle