vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Smarte ting

I denne kategori finder du primært smarte ting - smart som i praktisk værktøj.

Opfindsomheden er meget bred, fantasien synes ikke at kende nogen grænser for opfindere, og du vil uden tvivl være glad for at finde flere af de gadgets, som du har ønsket dig i årevis. Hvor ofte er du ikke blevet frustreret over, at der ikke har været nogen praktisk tracking-enhed, der gør det lettere at finde noget, du har tabt? Hos Partyking finder du flere varianter af dette praktiske redskab, der hjælper dig med at spore eksempelvis nøgler og fjernbetjeninger derhjemme.

Når det kommer til madlavning, kan det også blive en helt ny oplevelse med vores smarte køkkengadgets. Vi har alt, hvad hjertet kan begære inden for kategorien. Fra nu af vil det være meget lettere at snitte grøntsager, lave saucer og koge æg. Vi har også en række værktøjer, der er skræddersyet til flasker. Hvis du er særligt bekymret for en dyr flaske vin, kan det være, at du skulle tage et nærmere kig på vores flaskelåse.

Kategorien byder også på en røgmaskine, som måske er en af de fedeste festgadgets ever. Den er perfekt til at skabe en festlig stemning i forbindelse med sceneshowet, hjemmefesten eller på dansegulvet.

Vi har endnu flere smarte ting til festen, såsom en cocktailmåler, der beregner, hvor meget du skal bruge af hver ingrediens, og den fortæller, hvornår du skal holde op med at hælde i. Hvis du ved et uheld hælder for meget i, kommer der en ny beregning, der justeres til de andre ingredienser. Du skal såmænd blot stille glasset på vægten og vælge en af de 300 opskrifter, som medfølger.

Sortimentet rummer også en smart USB-hukommelse, som du også kan optage lyd med. Perfekt til dem, der ofte bruger en diktafon til deres interviews.

Vi har også smarte ting til dit hjem, så måske overvejer du at få et renere hjem? Hvorfor ikke købe en robotstøvsuger? Hos os kan du købe Emerios robotstøvsuger. Denne kompakte robotstøvsuger renser effektivt i alle kroge og hjørner af dit hjem, mens du laver noget, der er langt sjovere end at lokalisere nullermænd. Du skal blot lade støvsugeren op og tømme beholderen, når der er behov for det. Støvsugeren er i øvrigt meget lydsvag, så man hører næsten ikke, at den er i gang.

Endnu en af vores smarte ting er Bluetooth termokanden. Dette er en termokande, der holder styr på, hvor meget væske du indtager om dagen. Ved at synkronisere termokanden med din smartphone kan du nemt holde styr på, hvor meget du drikker pr. dag.
Læs mere