vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
fischermans-friend-sockerfri-rasbarry-75447-1

Fishermans Friend Sukkerfri Raspberry

14,90 kr

På lager (22 stk.)

Det siges, at Fisherman's Friend blev udviklet i 1865 med det formål at lette de vejrtrækningsproblemer, som fiskere led af. Efter at fiskerne begyndte at referere til tabletterne som "friends", fik produktet sit nuværende navn. Med det sagt er Fisherman's Friend utvivlsomt et vindende koncept, og denne variant med hindbærsmag er virkelig superlækker og rigtig frisk. Altid opkvikkende og hurtigtvirkende ved besværet vejrtrækning og ondt i halsen!

Her får du en halstablet med smag af mentol og hindbær. De har en lindrende effekt på halsen og giver en frisk ånde, når du har brug for det. Sælges i en pose med 25 g.

Fakta om Fisherman's Friend Sukkerfri Rasberry:

  • Lindrer ved ondt i halsen.
  • Giver en frisk fornemmelse i munden.
  • Sælges i en pose (25 g).
  • Sukkerfri.

Ingredienser: Sødemiddel (sorbitol, sukralose, acesulfam-K), aromastoffer (hindbæraroma som inkluderer hyldejuicekoncentrat, mentol), klumpforebyggende middel (magnesiumstearat). Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Ved spørgsmål bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives.
Art.nr 75447-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags