Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Folieballon Party Zone

first_saleprice.value: 720
first_price.value: 2000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 213
selected_index: 0
9 kr 25 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Alle rigtigt vellykkede fester har mindst en heliumballon, sådan har det altid været! Denne ballon er den ultimative dekoration til festen. Ikke kun fordi den kommer til at svæve festligt over gæsterne, men også fordi den kommer til at vise præcist hvor festen er! Ingen kommer til at være i tvivl om at det her er den sjoveste aften som kommer til at udspille sig længe.

Folieballon Party Zone er dekoreret med motivet af en cementblander, kegler og et skilt med teksten "Party Zone". Fyld ballonen med helium, og den kommer til at svæve og gøre opmærksom på fest så alle i nærheden ved at du holder fest i aften!

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen37673 eller du kan uploade dem manuelt.
castle