vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
folieformar-muffins-hjartan-74582-1

Folieforme Muffins Hjerter

49,90 kr

30-stk

På lager (4 stk.)

Suppler med

Kærligheden er jo det fineste vi har her i verden, men muffins er tæt på! Skal du bage til dine kære, din partner eller måske til en, du har et godt øje til? Byd på en lækker cupcake i en lyserød form med hjerter, så du gør du med garanti et godt indtryk. Disse muffinforme er helt perfekte til Valentinsdag, hvis en du holder af fylder år eller hvis du for eksempel skal holde babyshower. Mix and match med andre lyserøde dekorationer eller borddækning, så du har en temafest!

Folieformene er fremstillet af foliepapir, som giver fantastiske bageresultater. Disse flotte forme i lyserød med hjerter er perfekte til brug til fødselsdage, babyshower eller andre fejringer, fordi formene har et stilfuldt udseende, som passer til en lang række forskelligt bagværk. Formene måler ca. 50 mm i bunden x 70 mm i toppen x 28 mm i højden og er fremstillet af pap i høj kvalitet med metalfolie, som sikrer, at underlaget eller hænderne ikke bliver fedtede. 

  • Materiale: Pap/Folie
  • Bund: Ca. 50 mm 
  • Toppen: Ca. 70 mm 
  • Højde: Ca. 28 mm
  • Antal: 30-pak 
  • Det anbefales at benytte en cupcake-bageplade af passende størrelse til at bage dine cupcakes i, så de holder både form og højde. 
Art.nr 74582-1

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags