Forhæng

Forbinder du mest af alt draperier med noget, der hænger i kioskdøren ind til baglokalet? Hvorfor ikke vælge et flot og festligt draperi foran døren i dit eget hjem! Draperier eller forhæng i forskellige designs passer godt til mange forskellige anledninger, eksempelvis børnefødselsdag eller fester, men også ved finere anledninger såsom et studentergilde.

Vi kan varmt anbefale, at du køber et draperi og hænger det op mod en lige væg, så det kan anvendes som backdrop til fotograferingen. Her kan du vælge blandt flere forskellige typer af draperier og forhæng, lige fra de glitrende forhæng i alle tænkelige farver til hængende kysmunde, fiskedamsforhæng og humoristiske badeforhæng.

Et cool draperi kan desuden opgradere den almindelig fredag, når det er tid til filmhygge. Hæng det fine dekorationsdraperi med små stjerner og filmkameraer op i stuen, og skab en stemning af hjemmebiograf.

Leder du efter skræmmende detaljer til halloweenfesten? Tjek vores skræmmende badeforhæng, der ville kunne passe ind i et hvilket som helst spøgelseshus!
Læs mere