vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Forråd

Partyking er specialister i partyudstyr, kostumer og gaver, men vi har faktisk også andre produkter, som gør din fest helt unik. Her har vi samlet lækre sager til dit forråd!

Køb lækre konditorsager, kager eller andet sødt til kaffen, så du har noget at byde på, når du får besøg. Eller måske har du brug for Nutella eller peanut butter til bagning eller som pålæg til din sandwich? Du finder det hele her hos os! Vi forhandler også klassisk istilbehør såsom sprøde vaffelrør, også kaldet wafer rolls.

Vil du invitere på en helt speciel kage, finder du de fedeste sukkerprint her. Du bager eller køber en kage og lægger så det spiselige lagkagebillede direkte på kagen. Du kan eksempelvis vælge et sukkerprint med et hjerte, som passer helt perfekt, når du vil overraske din kæreste på Valentinsdag, og der findes også et sukkerprint, der ligner en fodboldbane. Perfekt til den fodboldtossede kammerat!

Vi tilbyder også forskellige former for pasta, spiseligt glimmer, krymmel, sukkerperler, sukkerpasta, chokolade og slik. Vi har, som du nok fornemmer, alt, hvad der gør din sammenkomst eller fest lidt mere speciel og lidt sjovere. Køb sjove ting samt de små ting, der forgylder livet både til hverdag og fest!
Læs mere