vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Friluftsliv

Multiværktøj, partyponchoer, der er lette at opbevare, og bærbare shotglas - vi har kort sagt alt udstyret til at overleve en dag eller to i vildmarken. Du skal selvfølgelig også blende naturligt ind i omgivelserne, og vi har derfor ponchoer i en lang række forskellige mønstre og designs. Bliv en leopard, frø, tiger, blomst eller papegøje på ingen tid, når du hopper ned i disse smarte regnslag!

Det samme gælder for vores lommetørklæder, som altid er praktiske at have i baglommen, hvis nu du har slået lejr nær en stor græsmark - og har græsallergi.

Vi hjælper dig også med at opnå en herlig nat under stjernerne takket være vores liggeunderlag, der er yderst holdbare, ligesom vi har flere forskellige teltdesigns. Du kan også vælge vores lethåndterbare fodpumper og tilbehør til at lette klargørelsen af sengen. Slå hælene sammen og begiv dig afsted på eventyr med vores eminente følgesvende! Kontakt os, hvis du har spørgsmål, bekymringer eller forslag, som du vil dele med Partyking-teamet. Du kan nå os via kontaktoplysningerne her på hjemmesiden, både via e-mail og telefon.

Vi sætter dig ikke fri i naturen, før du er fuldt ud tilfreds og kan udleve livet i naturen med friluftsprodukterne fra Partyking.
Læs mere