vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Frost/Frozen

Disneys store satsning "Frost" (på engelsk "Frozen") er blevet utroligt populær blandt både store og små, og det er derfor ikke så underligt, at der er mange børn, der ønsker et Frost-tema til deres fødselsdagsfest. Og pigerne Elsa og Anna er ganske rigtigt også sjove og fine at pynte op med til festen.

Karaktererne er virkelig gået rent hjem hos børnene (og de voksne), og der findes masser af produkter med temaet Frost/Frozen. Her finder du alt det, du behøver til den flotteste borddækning og dekoration til børnefesten, når du endegyldigt har valgt Frost/Frozen-temaet, som f.eks. krus, tallerkner, balloner, servietter og konfetti. Vi har også kjoler til festens værtinde eller dem, der ønsker at klæde sig ud som Elsa og Anna for at matche temaet. Farverne til temaet er blå, hvid og lyserød, og det er nemt at skabe en eventyrlig stemning til fødselsdagsfesten med de forskellige accessories fra kategorien.

Lad dig inspirere af vores udbud af Frost-festartikler. Find alle de sager, du har brug for til børnefesten her hos os på Partyking og få nemt og hurtigt leveret dine varer lige til døren.
Læs mere