Vis større billede

Fruit Ninja Selskabsspil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
229 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Fruit Ninja, hvem spillede ikke det på sin Iphone 3? Nu kan du spille Fruit Ninja igen, blot i brætspilformat. Perfekt at spille med ungerne eller dine gamle klassekammerater.

Fruit Ninja Selskabsspil er et sjovt selskabspil, som vi alle spillede, dengang Iphones og andre smartphones var nye på markedet. Passer til børn fra 8 år og opefter, og spilleregler på engelsk medfølger. Egner sig til at spille 3-6 personer, og en omgang tager cirka 20 minutter.

Hvordan spiller man?
Hver spiller vælger en frugt og lægger den i sin samling. Siden afsløres alle kort samtidig, og hvis du finder din egen frugt i en andens hånd, så gælder det om at tage totempælen hurtigere end modspilleren. Lykkes man med dette, får man et belønningskort. Enkle regler på engelsk medfølger.

  • Sprog: Engelsk
  • Spilletid: 20 min
  • Antal spillere: 3-6 personer
  • Alder: Fra 8 år
  • Spilgenre: Festspil, børnespil

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen69213 eller du kan uploade dem manuelt.
castle