vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
frystorkat-godis-cola-kastanjer-97337-3

Frysetørret Slik Cola Kastanjer

109,90 kr

100 gram

Midlertidigt udsolgt
Oplev det nyeste inden for frysetørret slik med vores sensationelle Crunchy Cola Kastanjer! Dette magiske stykke slik tilbyder den klassiske smag af karamel, men med en helt ny og sprød tekstur, der vil overraske og fortrylle dine smagsløg.

Vores Crunchy Cola Kastanjer byder på en farverig smagsoplevelse med dybbrune og boblende nuancer. Produktet er inspireret af den boblende karamel, og selvom det ikke giver dig kulsyre i munden, vil det helt sikkert bringe dig tilbage til følelsen af at nyde en kold cola.

Når du nipper til vores Crunchy Cola Kastanjer, lader du smagen smelte i munden, så du får den perfekte balance mellem sødme og den karakteristiske karamelsmag. Det er som at have en cola i slikform, hvilket lyser din lørdag aften op på sofaen.

Nettovægt: 100 gram

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, palmefedt; fugtighedsbevarende middel: sorbitolsirup; syre: citronsyre; gelatine; karamelliseret sukker; rålakrids; aroma; surhedsregulerende middel: natriumbikarbonat; mørk sirup; antiklumpningsmidler: talkum, overfladebehandlingsmiddel: bivoks hvid og gul.
Kan indeholde spor af jordnødder, hasselnødder, mandel og andre nødder.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 97337-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags