vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
frystorkat-godis-frukt-kastanjer-97338-4

Frysetørret Slik Frugt-Kastanjer

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

109,90 kr

160 gram

Midlertidigt udsolgt
Udforsk det nyeste inden for frysetørret slik med vores sensationelle Syrlige Frugt-Kastanjer. Disse små vidundere tilbyder en frugtagtig smagsoplevelse, der vil overraske og fortrylle dine smagsløg.

Vores syrlige frugt-kastanjer er en eksplosion af smag og farver med deres livlige nuancer og dejlige syrlighed. De tager dig med på en rejse gennem en skov af frugttræer, og hver bid giver dig et stykke af et frugtagtigt eventyr.

Når du nyder disse frugt-kastanjer, lader du smagen smelte i munden og oplever den perfekte balance mellem sødme og syre. Det er som at have naturens eget slik i hånden, klar til at lyse din lørdag eftermiddag op eller en hvilken som helst anden dag.

Nettovægt: 160 gram

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, palmefedt; fugtighedsbevarende middel: sorbitolsirup; syre: citronsyre; gelatine; frugt- og plantekoncentrater; saflor, radise, gulerod, spirulina, æble, citron, solbær; aroma; surhedsregulerende middel: natriumbikarbonat; solsikkeolie; overfladebehandlingsmiddel: bivoks hvid og gul; Antiklumpningsmiddel: talkum.
Kan indeholde spor af jordnødder, hasselnødder, mandel og andre nødder.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 97338-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags