FunCakes

Nu har du chancen for at tilbyde et overraskende bagværk - både i udseende og smag - med produkter fra FunCakes. Livet er for kort til kedelige kager.

FunCakes tilbyder sjove og flotte farver, nye smage, trendy krymmel og andet fyld. Perfekt til enhver fest!

Her i Partykings webshop kan du bestille et utal af forskellige produkter fra FunCakes. Vi tilbyder blandt andet spiselige farver, som du kan anvende i dej, creme eller glasur. Du kan eksempelvis bage en rød kage til julefesten eller en sort til halloweenfesten.

Sortimentet byder også på en række forskellige varianter inden for kategorien krymmel. Hvad med lyserødt krymmel til prinsessefesten, sølvfarvede små kugler til bryllupskagen eller sort krymmel til halloweenfesten eller udklædningsfesten, som har et pirattema? Hvis du vil skrive et eller andet på dit bagværk eller kager, kan du gøre det med penne med spiseligt blæk.

FunCakes tilbyder også forskellige smagsoplevelser, der tager dine kager til nye kulinariske højder, og sukkerpasta i mange forskellige farver og smagsoplevelser for dig, der kan lide at skabe kreative kager og små fantasifulde figurer. Hvis du vil forenkle selve processen med bagning, kan du altid bestille de færdige kageblandinger. Nemt og super velsmagende!

FunCakes bageprodukter gør det nemt at bage og dekorere kagerne, lige fra lagkager og kager og bagværk til cupcakes, småkager og desserter. Vær kreativ i køkkenet med FunCakes, og du vil øjeblikkeligt imponere dine gæster!

Hvem er FunCakes? Den hollandske virksomhed blev grundlagt i 2009. Fantasi, kreativitet og glæden ved at skabe mesterværker i køkkenet kører som en rød tråd for produktsortimentet, og FunCakes lancerer løbende nye, sjove, søde, velsmagende, praktiske og overraskende bageprodukter, der passer perfekt til alle mesterbagere.

Ønsker du at skabe et imponerende bagværk til en bryllupsfest, fødselsdagsfest, Sankt Hans-frokost, halloween, jul, påske, tøsemiddag, nytårsfest eller til enhver anden festlig lejlighed, bør du tjekke produkterne fra FunCakes hos Partyking. Faktisk behøver det ikke at være så svært at skabe et flot og velsmagende bagværk.

Bag med dine venner eller med børnene. Køb ingredienserne samt sjove, velsmagende produkter fra FunCakes, så I sammen kan være kreative i køkkenet. Du kan f.eks. lade alle børnene ved børnefødselsdagen dekorere deres egen cupcake med glasur og flot krymmel. Med denne aktivitet kan der imidlertid også opstå griseri og rod i køkkenet, men det er det hele værd! Du vil få mange glade og stolte børn!
Tjek allerede i dag vores produkter fra FunCakes.

Hvis du ikke kan finde dét, du leder efter her og nu, er du altid velkommen til at tjekke kategorien om et par dage. Vi fylder løbende op med nye, sjove og velsmagende produkter fra FunCakes.

Hos Partyking kan du hurtigt og problemfrit købe dine bageprodukter online. Vi kører med lave priser og hurtig levering. Held og lykke med bageprojektet.
Læs mere