Hem
Festartikler Fyrværkeri

Fyrværkeri

Det behøver ikke engang at være nytår, for at du kan slå dig løs med fyrværkeri, og du behøver ikke engang gå ud at købe en raket. Du kan nemt tilføje glød til livet ved at have fyrværkeri ved flere lejligheder i løbet af året. Der er ingen (ikke engang din bedstemor, der klager over brandfare), der ikke anerkender, at stjernekastere og andet fyrværkeri tilfører festen noget helt særligt.

Dette fyrværkeri i mini-størrelse passer til alle slags fester. Spring de små fødselsdagslys over, dem har vi set så mange gange før. Hvordan ville det være med små knitrende lysfontænder i stedet? Sæt dem i kagen, tænd og lad så fødselsdagsbarnet beundre et super cool lysshow.

Stjernekastere er et højdepunkt, der aldrig mister sin charme. Store og små nyder at gå rundt og vifte med dem, så hvorfor ikke uddele dem til dine gæster ved den næste fest? Du kan også stave et navn eller et ord med vores stjernekastere. Stjernekastere passer i øvrigt lige så godt til Sankt Hans som til en helt almindelig middag.
Læs mere