vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Gaver Gaver Under 200 Kr

Gaver under 200 kr

Tjek vores store udvalg ud, når du leder efter en gave til under 200 kr. At give, skal jo være lige så sjovt og glædeligt som at få, synes vi. Men det er ikke altid, at pengepungen tillade de store udsving i økonomien. Så træder vi til og tilbyder en gave under 200 kr., som et spil, køkkengrej, indretning og tøj til spotpriser. Der er mange lejligheder i livet, hvor du bør eller kan give en gave under 200 kr., nogle gange passer det sig ikke lige med de dyrere gaver. Fødselsdage, jul, når nogen har fået kørekort, forlovelsesfest, når din far går på pension, eller når din bedste ven endelig flytter hjem igen efter nogle år i udlandet. Selvfølgelig skal du byde din ven velkommen hjem med en storslået gave til en lav pris. Vi har et stort udvalg af spil, hvor du kan imponere dine venner med dine fantastiske kundskaber.
Jo længere aftenen bliver, desto mere tørstige vil i være, og hvad passer så bedre end et drikkespil? Det er også en god gave under 200 kr., til en fest, som du tror, kan behøve lidt sjovt og ballade, for at komme rigtigt i gang. Hvad I serverer i glassene er selvfølgelig helt op til jer. Mulighederne for at give gaver under 200 kroner er mange, og nogle gange behøver du faktisk ingen anledning, men har måske bare lyst til at overraske en, du holder af. Disse gaver er de allerbedste, synes vi. Måske har du verdens bedste far, som altid stiller op for dig, når der er krise? Selvfølgelig er han værd, at du forkæler ham lidt, selvom det ikke er fars dag. Så farmand gerne i køkkenet og udvikler sine kulinariske færdigheder, så bliver han nok glad for, at du viser opmærksomhed for at hans store interesse med nogle udvalgte ting, så han kan blive den nye Jamie Oliver.
Der findes personer, som altid fryser. Altså altid, selv midt om sommeren. Køb en varmende gave under 200 kroner, og varm personen helt ind i hjertet. Der findes også andre slags mennesker, som aldrig fryser, og som vi møder i butikken med shorts midt om vinteren. Puha, siger vi! Kender du sådan en person, så lad dem ikke overophede, men giv dem en t-shirt eller en top. Vi har selvfølgelig også tøj med endnu mindre stof, som passer som gave under 200 kroner, men de gør sig bedst i soveværelset. Måske noget til din partner, når du vil skrue lidt op for varmen og stemningen derhjemme. Du finder også tilbehør, som skal bruges for at det skal blive rigtig hedt. Hvis vi skal sige det selv, og det skal vi jo, så er vi ret sjovt. Derfor er det en selvfølgelighed, at vi regelmæssigt fylder lageret med en masse spøg-og skæmtartikler, som du kan give som gave under 200 kr., til en person, som aldrig går ad vejen for et godt grin. En practical joke lyser en hvilken som helst dyster dag op og kan skræmme livet af den, som bliver udsat for det. Sørg for at lave sjov med den rette person, hvis chefen tager dig på fersk gerning, kræver det mindst en ekstra gave under 200 kr., som et plaster på såret. I så fald lover vi, at vi har hurtig levering!
Læs mere