gb-mjukglassmix-vanilj-74896-2
gb-mjukglassmix-vanilj-74896-3
gb-mjukglassmix-vanilj-74896-1

GB Softiceblanding Vanilje

fra 

59 kr

1 liter

 − art.nr 74896-1

Suppler med

Hej-ho, hej-ho, til kiosken vi skal gå. ELLER IKKE! Nu behøver du nemlig ikke længere at skulle ud på lange gåture, hver gang du får lyst til lækker softice. Du skal blot bruge denne blanding, en skål og en arm til at piske med! Alle ved jo, at alt det, der er hjemmelavet, smager lidt bedre og er noget, man desuden kan prale med, så benyt lejligheden til at imponere slægtninge, venner og alle gæsterne til børnefødselsdagen. There's a new GB softicemester in town!

Produktet omfatter en blanding, der giver dig ægte softice med lækker vaniljesmag. Du vælger selv mellem 1 liter og 5 liter.

Tip:

Du opnår det bedste resultat ved at bruge en softicemaskine! Eftersom dette er en færdig softiceblanding, er det lynhurtigt at lave softice.

Hvordan laver man softice uden en enorm stor ismaskine?

Stil pakken i køleskabet i 24 timer før brug. Tag pakken ud, pisk indholdet i en skål med et elektrisk piskeris, og stil den i fryseren i et stykke tid. Tag derefter blandingen ud, og pisk den igen, indtil du er tilfreds med konsistensen. Hvis den stadig er for løs, bør du stille den tilbage i fryseren, indtil den er halvfrossen, og derefter piske igen.

BEMÆRK, at softiceblandingen på 5 liter fås i en plastpose med et skruelåg (dvs. ikke en Tetra Pak, som billedet viser)!

Ingredienser: SKUMMETMÆLK, sukker, kokosolie, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukosesirup, emulgator (mono- og digilycerider af vegetabilske fedtsyrer), stabilisatorer (frugtkernemel, guargummi, carrageenan) og aromaer. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Ved spørgsmål bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis intet andet er oplyst.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags