vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
gigantisk-choklad-oreo-55179-4
gigantisk-choklad-oreo-2
gigantisk-choklad-oreo-3
  • -42%

Gigantisk Chokolade Oreo

279,90 kr

I stedet for at forsøge at vinde en gigantisk chokoladerulle fyldt med Oreokager kan du være smart og købe en! Ingen vil nogensinde få at vide, at du købte en i stedet for at vinde den hæderligt, men som alle ved - chokoladehjul er en scam! 

Gigantisk Chokolade Oreo indeholder hele 2,3 kg Oreokager i femten forskellige poser. Når du har denne her liggende derhjemme, ja så har du kager til mange måneder! Dette er egentlig en version, som man kan vinde på chokoladehjulet, men eftersom ingen af os her på Partyking nogensinde har vundet, valgte vi i stedet at anskaffe os den på anden vis! Og gavmilde som vi er, så deler vi selvfølgelig med dig!

Bemærk at der ikke leveres et gigantisk Oreorør med store kager, men at den store pakke indeholder i alt 15 poser cirka 150 gram Oreokager.

  • Mål: 70 x 14 x 12 cm
  • Vægt: 15 x 154 g, totalt 2,3 kilo

IngredienserHVEDEMEL, sukker, vegetabilsk olie (palme), fedtreduceret/kakaopulver 4,6%, HVEDESTIVELSE, glukose-fruktosesirup, bagepulver (kaliumhydrogensulfat-/hydrogencarbonat, ammoniumhydrogen-/hydrogencarbonat, natriumhydrogen/hydrogencarbonat), salt, emulgeringsmiddel/emulgator (SOJALECITIN, solsikkelecitin), aroma (vanilje). KAN INDEHOLDE MÆLK. Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalpakken. Ved spørgsmål, kontakt vores kundeservice.
Mindst holdbar til: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdato, hvis ikke andet er foreskrevet.
Art.nr 55179-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

8

Spørgsmål & svar

0

Tags