gigantisk-choklad-oreo-55179-4
gigantisk-choklad-oreo-2
gigantisk-choklad-oreo-3

Gigantisk Chokolade Oreo

399 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Mette
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Ulla-Britt
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag tyckte det var en bra present till mitt barnbarn Ellen som älskar Oreokakor. Hon fick presenten igår och blev jätteglad. Jag tyckte kakorna kunde ha varit fräscha längre än 3 månader efter leveransen men hoppas de inte blir gamla i förpackningen.
  12 af 13 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Louise
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Glädjespridare och gott under lång tid!
  3 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

I stedet for at forsøge at vinde en gigantisk chokoladerulle fyldt med Oreokager kan du være smart og købe en! Ingen vil nogensinde få at vide, at du købte en i stedet for at vinde den hæderligt, men som alle ved - chokoladehjul er en scam! 

Gigantisk Chokolade Oreo indeholder hele 2,3 kg Oreokager i femten forskellige poser. Når du har denne her liggende derhjemme, ja så har du kager til mange måneder! Dette er egentlig en version, som man kan vinde på chokoladehjulet, men eftersom ingen af os her på Partyking nogensinde har vundet, valgte vi i stedet at anskaffe os den på anden vis! Og gavmilde som vi er, så deler vi selvfølgelig med dig!

Bemærk at der ikke leveres et gigantisk Oreorør med store kager, men at den store pakke indeholder i alt 15 poser cirka 150 gram Oreokager.

 • Mål: 70 x 14 x 12 cm
 • Vægt: 15 x 154 g, totalt 2,3 kilo

IngredienserHVEDEMEL, sukker, vegetabilsk olie (palme), fedtreduceret/kakaopulver 4,6%, HVEDESTIVELSE, glukose-fruktosesirup, bagepulver (kaliumhydrogensulfat-/hydrogencarbonat, ammoniumhydrogen-/hydrogencarbonat, natriumhydrogen/hydrogencarbonat), salt, emulgeringsmiddel/emulgator (SOJALECITIN, solsikkelecitin), aroma (vanilje). KAN INDEHOLDE MÆLK. Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalpakken. Ved spørgsmål, kontakt vores kundeservice.
Mindst holdbar til: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdato, hvis ikke andet er foreskrevet.