Vis større billede

Gigantisk Rose

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 74
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Hvorfor give et bundt roser, som du har brugt mange penge på, stået i evighedskø for at købe, og som formentlig kommer til at dø, før du overhovedet har parkeret bilen hjemme i indkørslen? Køb en gigantisk rose og gør din kærestes Valentinsdag til et uforglemmeligt minde. Her snakker vi om at få værdi for dine hårdt tjente penge.

Denne rose er ikke bare stor, den er gigantisk og meget naturtro med sin røde farve. Giv den til din kæreste eller måske din mor på Valentinsdag. Rosen er fremstillet af et plastmateriale (minder om materialet på karklude) og måler hele 120 cm i højden. Perfekt gave til Valentinsdag, på Mors Dag eller til din far, når han fylder 50...

 • Materiale: Plast.
 • Antal: 1-pak.
 • Mål: 120 cm.
 • Et sikkert gavehit!

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

 • Skrevet af Per-Olof for 5 måneder siden
  Perfekt till alla hjärtans dag.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71115 eller du kan uploade dem manuelt.
castle