Vis større billede

Gigantisk Spindelvæv til Have

(3 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Ungen fylder år og skal fejres som en konge der har fødselsdag. Hans store idol er Spiderman, og selvfølgelig skal festen have besøg af selve superhelten. Haven er pyntet op til fest, med dækkede lange borde og balloner der følger temaet. Men det bedste af alt er sandsynligvis det sted hvor fødselsdagsbarnet har tid til at lege med selveste Spiderman. Et kæmpe edderkoppespind er placeret ved hushjørnet, og snart gør helten sin entré lige der.

Gigantisk Spindelvæv til Have er en perfekt dekoration til din baghave til Spiderman- eller halloweenfesten. Nettet spændes fast ved hjælp af medfølgende anordning (en krog til tagrenden og tre til jorden) og kan efterlades der hele weekenden hvis det ønskes.

Mål: 7 x 5,5 m.

Tags

BEDØMMELSER (3)

Bedømmelse

 • Skrevet af Malin for 2 år siden
  Jättebra! Gjorde succé hos familjen och grannarna. Dock var "pinnarna" man ska ankra fast spindelnätet i plast, så dom gick sönder ganska fort. Så rekommenderar att man sätter spindelnätet det med tältpinnar eller något liknande. Och vill ni få det extra häftigt så montera upp några spindlar i nätet med.
  4 af 4 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Nina for 4 måneder siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar )
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen28366 eller du kan uploade dem manuelt.
castle