Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Gigantisk Vinterdrage Rekvisit

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 303600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
3795 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Dette er ikke bare en stor og skræmmende drage.. det er intet mindre end en gigantisk skrækdrage! Hvis du vil pynte liiiidt bedre op end alle andre i anledning af halloween, så er dette dragen for dig! Med sin utrolige 2,1 meter lange krop sammen med de brede vinger bliver den en rigtig eksklusiv dekoration til festen.

Gigantisk Røgsprudende Drage Rekvisit er en lydaktiveret gigantisk vinterdrage med utrolige 210 cm i længden og massive vinger. Dragen drives via en almindelig strømledning, som du sætter i stikkontakten (EU 5,9V AC), siden indstiller du volumen via volumenkontrollen på bagsiden af dragen. On/Off-knap findes naturligvis. På dragen findes bevægelsesdetektorer, som aktiverer dragen, så snart en eller flere personer befinder sig i nærheden. Så flakser dragen blandt andet med vingerne, gaber, blinker med øjnene og ånder højt - præcis som en drage skal gøre! Du kan tilmed tilkøbe en step pad. Placer den i så fald under en måtte, og når nogen efterfølgende træder på den, aktiveres dragen.

Dragen leveres umonteret, men du følger nemt anvisningerne, som medfølger på engelsk for nemmeste mulige montering. Alle dragedele såsom vinger, stof osv. medfølger. Få gerne hjælp af en eller flere venner for hurtigere montering. Husk også at lave nok plads til dragen, så vingerne kan flakse frit.

Denne gigantiske vinterdrage er så tilpas spektakulær og mægtig, at den bare må opleves i virkeligheden!

BEMÆRK at røgmaskine ikke medfølger. Det betyder ganske enkelt, at der ikke kommer røg ud af dragens mund. Du kan derimod montere en røgmaskine selv.

 • Materiale: Metal, plast, polyester
 • Mål: 210 cm lang
 • Inkl. alt som ses på billedet, motor, ledning, pulverlakeret metalstativ (det som holder dragen oppe), instruktioner på engelsk mm.
 • Lysende øjne, bevægelig krop og tung "drageånde"
 • Bevægelsesaktivering via sensorer
 • Step pad medfølger ikke, men kan tilkøbes
 • BEMÆRK at røgmaskine ikke medfølger
 • Se video!

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

 • Skrevet af Jonas for 1 måned siden
  Den kan behöve lite justeringar till mekaniken till vingarna då det tar i. "skölden" passar inte riktigt i överkant. Men bra helhetsintryk! Imponerande storlek!!!!
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen57401 eller du kan uploade dem manuelt.
castle