Til toppen
Vis større billede

Glasbrikker Disketter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

90'erne var en herlig tid på alle mulige måder via de seje frisurer, musikken og ikke mindst tøjet. Det er det samme, når man ser tilbage på teknologien, som i dag kan synes helt håblås. Computere så store som stentavler, mobiltelefoner, der lignede mursten, for ikke at nævne de fantastiske disketter, der hjalp os med at gemme diverse filer. Disketterne er nu blevet moderne på ny, dog i form af glasbrikker, der beskytter bordet mod pletter.

Glasbrikkerne er fremstillet af silikone, og pakken indeholder 4 herlige glasbrikker i farverne blå, gul, rød og sort. De måler ca. 9 cm x 9 cm. De er designet som de klassiske og retroprægede 1.44 MB disketter, hvorfor du får en stor portion nostalgi med i købet.

Sælges i en 4-pak.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen47219 eller du kan uploade dem manuelt.
castle