Hem
> Bartilbehør > Drikkeglas > Glastilbehør

Glastilbehør

I denne kategori har vi en bred vifte af produkter med forskellige anvendelsesmuligheder, og nøgleordet for produktkategorien er glas.

Hver pub, hjemmebar eller festkomité bør gennemgå sit forråd af de produkter, der fremhæver drikkevarerne - glassene. Produkterne i denne kategori er must-haves og vil gøre livet lettere for dig, når du bruger glas, både til hverdag og fest. Her i kategorien finder du også forskellige typer af skriveredskaber, så du enten kan male eller skrive på glas, spejle og andre overflader. Med denne type festartikler kan du krydre hverdagen, skabe orden til festen eller gøre børnefødselsdagen endnu mere farverig.

Forskellige typer vinglasholdere gør det nemmere at holde styr på glassene og holde dem oprejst - smart til skovturen eller i de små timer ved efterfesten. Flotte glasmarkører i forskellige designs hjælper endvidere drikkevarernes retmæssige ejere med at holde styr på, hvis glas der er hvis, og risikoen for svind reduceres dermed betragteligt, da gæsterne ikke længere forveksler glassene.
Læs mere