Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Glowsticks

Er der ikke nogen, der kan se dig, findes du ikke. Med glowsticks, eller lysstave med et andet ord, behøver du virkelig ikke bekymre dig om at blive væk i mængden. Med vores glowsticks bliver du nummer et på dansegulvet. Vælger du nogle af vores specialprodukter såsom kasketter, kaninører eller hårnåle, skiller du dig endnu mere ud fra mængden, hvilket kun er en positiv ting.

Oprindeligt var glowsticks faktisk ikke et festtilbehør. Glowsticks er i stedet blevet anvendt som sikkerhedsudstyr i mange år, eksempelvis blandt håndværkere, reparatører og dykkere.

Placér gerne nogle glowsticks eller selvlysende drinkspinde i bilen. Hvis du får motorstop, er det bare at aktivere dem for at få lidt lys, når du skal ordne motoren.

Vi tilbyder dig glowsticks i alle mulige designs. Armbåndet er måske det mest klassiske inden for selvlysende grej. Tag en håndfuld armbånd med til festen og del dem ud til dem, du vil lære lidt nærmere at kende. Ser du nogen lidt mere interessante væsner i natten, så giv ham eller hende et armbånd, så I altid kan finde tilbage i hinandens arme. Glowsticks er dog ikke bare velegnede til dansegulvet eller baren. De er også en selvfølge til børnefesten. Køb her nogle selvlysende sugerør og krus for at gøre børnefesten lidt sejere - til billige penge.

Det er let at aktivere vores selvlysende produkter. Ofte skal du blot klemme eller trykke på dem. Produkterne giver et stærkt lys fra sig i flere timer, nogle af dem tilmed i op til 12 timer.

Filter

Viser 32 produkter
castle