Vis større billede

Kundebilleder

Gorilla med Bur Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 119600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
1.495 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Her kan vi tale om et one man-show! Dette er måske det mest originale og sjoveste kostume i Partyking-sortimentet. Det kommer garanteret til at give dig masser af opmærksomhed, når du bærer det ved udklædningsfesten. Gorilla med Bur-kostumet inkluderer en meget realistisk gorilladragt med matchende gorillahænder og gorillafødder. Der medfølger også et bambusbur samt alt, hvad du behøver for at montere buret med dragten inkl. en detaljeret monteringsanvisning på engelsk. OBS! Det tøj og sko, som fangen bærer i buret, medfølger ikke. Fås i størrelsen one size.

Tags

BEDØMMELSER (5)

Bedømmelse

 • Skrevet af Jonas for 7 år siden
  Svårmonterad och hade inte hållt ihop för 5öre om jag inte tagit till fantasin och satt fast alla pinnar bättre med snöre. Stog inget på hem sidan om att man behöve fylla ut armar m.m med bubbel plast. Överlag dåligt!
  30 af 42 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Tommy for 6 år siden
  Ramlar ganska mycket hår från dräkten men jag antar att det mest är sånt som inte fastnat i tillverkningen, när det är borta så verkar resten sitta fast som det ska.
  21 af 22 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Kristina for 7 år siden
  Skit rolig maskerad dräkt vi fick många blickar och skratt! Prisvärd! Skulle varit en bättre beskrivning med den var skit dålig annars var de okej!
  13 af 17 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen16497 eller du kan uploade dem manuelt.
castle