Vis større billede

Tilbehør

Gotisk Alice Paryk Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2131
selected_index: 0
25 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Her er den mere hardcore version af Alice - nemlig den gotiske Alice. Hvilken en af dem der bliver din favorit, kan vi ikke vide, men i hvert fald kan vi love at denne version har mere "edge" og attitude. Så skal du for eksempel til halloweenfest er det nok den gotiske Alice du vil have med dig, det bliver mere spændende i hvert fald. Med Gotisk Alice Paryk Deluxe kan du nemt starte din rejse for at efterligne Alice. Denne pæne paryk er desuden af høj kvalitet.

Parykken kommer med langt, smukt hår og pandehår. Håret er hvidt, men underhåret er farvet i sort. Den er fremstillet af et andet syntetisk materiale end vores andre parykker og kan derfor styles præcist som normalt hår.

Leveres i one-size.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Maja for 1 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar)
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen38782 eller du kan uploade dem manuelt.
castle