Vis større billede

Grimas Pearlite

first_saleprice.value: 3920
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
49 kr 79 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Grimas Pearlite er et højglanspulver i en topkvalitet til eksklusive ansigts- og kropsmalinger. Pulveret kan påføres tørt og vådt, hvilket bevirker, at denne sminke bliver "the number one choice", når der skal vælges halloween- og kostumesminke.

Grimas Pearlite leveres stykvis og indeholder 7 gram højglinsende sminkepulver. Sminken er let at anvende og passer godt til både ansigts- og kropsmaling til børnefesten, halloweenfesten og ravet. Sminken leveres i en plastbeholder med god forsegling. Vælg mellem hele 34 nuancer - samtlige er af en topkvalitet. Sminken er desuden lige så let at vaske af, som den er at lægge.

  • Volumen: 7 gram.
  • Antal farver: 34 stk.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen58587 eller du kan uploade dem manuelt.
castle