Vis større billede

Grimas Pearlite Metallic

first_saleprice.value: 3920
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
49 kr 79 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Grimas Pearlite er et højglanspulver med metallisk effekt i en topkvalitet til eksklusive ansigts- og kropsmalinger. Pulveret kan påføres enten tørt eller vådt, så sminken vil blive "the number one choice", når der skal vælges halloween- og kostumesminke.

Grimas Pearlite Metallic leveres stykvis og indeholder 7 gram højglans metallisk sminkepulver. Sminken er let at påføre og passer godt til ansigts- og kropsmalingen ved børnefesten samt til halloweenfesten og ravet. Sminken leveres i en forseglet plastbeholder. Vælg mellem fem forskellige farver og nuancer - alle i en topkvalitet. Sminken er desuden lige så let at vaske af, som den er at tage på.

  • Volumen: 7 gram.
  • Antal farver: 5.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen58781 eller du kan uploade dem manuelt.
castle