girlang-dansk-student-tillykke-83325-1

Guirlande Dansk Student Tillykke

19,90 kr

Suppler med

Pynt op med en flot TILLYKKE-guirlande, når danske studenter skal fejres.  Den lange guirlande har bogstaver, som danner ordet TILLYKKE og et Dannebrogsflag i hver side. Den kan nemt hænges op i hjemmet eller ved indgangen til det festlokale, hvor I fejrer studentergilde. 

I forbindelse med studenterkørsel kan guirlanden hænges op, når studenten og kammeraterne kommer forbi for at skåle og få snacks, pindemadder og andre lækkerier. Guirlanden kan fx hænges op i indkørslen, på terrassen eller indendørs i jeres bolig. Guirlanden signalerer tydeligt, at her finder en festlig begivenhed sted. Men det skal jo også fejres med manér, at der er kommet en ny student i familien. I kan gøre jer umage med udsmykning og bordpynt, som I finder her på siden i udvalget af studenterdekoration, og samtidig sætte et personligt præg på festen. 

En TILLYKKE-guirlande er en superfestlig og farverig dekoration, som passer til fejringen af STX-, HF-, HHX- og HTX-studenter. Uanset om I har blåt eller rødt farvetema, så vil denne guirlande kunne passe ind som en del af udsmykningen på den store dag. TILLYKKE-guirlanden kan hænges op sammen med andre guirlanden, som I finder i sortimentet. Den passer desuden sammen med anden bordpynt til studenterfesten i blå og røde farver. 

  • Materiale: Pap
  • Mål: 380 x 19 cm
Art.nr 83325-1

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags