girlang-danska-flaggan-84337-1

Guirlande Danske Flag

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

19,90 kr

Suppler med

Guirlander med danske flag er populære at hænge op til fødselsdage, mærkedage og nationale begivenheder. Denne guirlande med danske flag er fremstillet i pap og med snor, så den kan hænges op. Den dekorative guirlande vil skabe en festlig stemning i ethvert hjem, hvor der er noget at fejre.

Når årets studenter springer ud, kan du pynte hjemmet med vores produkt Guirlande Danske Flag, som passer til alle studentergilder, uanset om det er en STX-, HF- eller HHX-student, der skal fejres. Til studenterfesterne skal der selvfølgelig pyntes op med Dannebrog, og hvorfor ikke vælge en flot og festlig guirlande med danske flag, som kan hænge på vægge, i lofter eller i døråbninger, så studenterne bliver taget festligt imod, når de ankommer på deres studentervogn. 

I de fleste hjem pyntes der op med rød-hvide flag på fødselsdage, mærkedage eller særlige begivenheder. Men hvorfor nøjes med et enkelt flag, når man kan få en hel guirlande med små festlige Dannebrogsflag, som pynter i hjemmet. Guirlanden er nem at hænge op og tage ned igen. Har du brug for festpynt til en kommende særlig begivenhed, er en guirlande med danske flag et oplagt valg. Du kan bestille det antal flotte og festlige guirlander, du har brug for, allerede i dag.

  • Materiale: Pap
  • Mål flag: 4x3 cm
  • Mål på guirlande: 2 m
  • Antal: 2-pak
Art.nr 84337-1

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags