greta-gris-kalender-78210-2
greta-gris-kalender-78210-1

Gurli Gris Julekalender

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

189,90 kr

Gurli Gris er rigtig populær blandt de yngste! Tænk at få drømmen opfyldt om at have en helt egen adventskalender med Gurli Gris! Der vil garanteret lægge sig en skøn julefred i hjemmet, hvor ungerne vil være fuldt optaget af de sjove aktiviteter og ting i kalenderen! 

Gurli Gris julekalender indeholder 24 æsker med lækker tørret frugt, uden tilsat sukker. Man kan for eksempel åbne den hver dag, når det er snack- eller frugttid, og den er perfekt, hvis man undgå, at børnene spiser slik hver dag.
Kalenderen byder også på puslespil, sjove aktiviteter for at træne hukommelsen og små Gurli Gris-papfigurer, som børnene kan lege med. Masser af sjove aktiviteter og muligheder for leg i juleferien!

Gurli Gris Julekalender 2021 indeholder:
  • 24 poser med Lækre Snacks á 20g, der indeholder en blanding af saftige tranebær og rosiner, der er naturligt smagssat med forskellige frugtsmage såsom banan, æble, ananas, blåbær. fersken og jordbær.
  • Memory-spil (laves ud af æskerne)
  • Puslespil (laves ud af æskerne)
  • Gurli Gris-papfigurer
  • Kalenderen indeholder ikke gluten eller mejeriprodukter og er 100% vegansk
  • Kalenderens mål: 23 x 12 x 13 cm
    Kalenderens vægt: 776 g 

Ingredienser:
Rosiner 68,8%, tranebær 31,2%, æblejuice fra koncentrat, naturlige aromaer af banan, æble, fersken, ananas, jordbær og blåbær. Glutenfri, sukkerfri, laktosefri og 100% vegansk.


Art.nr 78210-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags