Til toppen
Startside > Temaer > Julegaver > Julegave til børn >
Vis hele beskrivelsen

Julegave til børn

Nu er det jul igen! Også kendt som den mest stressfulde tid på året. Når man både skal løbe rundt og forsøge at få alting klar til julemiddagen, samtidig med at alle julegaverne skal købes, er det normalt, at man ser på denne højtid med lidt angst i sjælen. Men frygt ej! Vi hjælper dig med, hvad der kan synes som en næsten umulig opgave: At købe julegaver til børnene, som de rent faktisk vil synes om.

Vi har sjovt legetøj og cool apparater, som vil holde børnene beskæftiget hele julen. Udklædninger, som de aldrig vil tage af igen (og så slipper du i hvert fald for at forsøge at vælge tøj til dem til nytårsfesten), spændende spil, som de aldrig vil kunne rives væk fra, samt en masse andre legesager, som vil få dem til at elske dig endnu højere.

Gør både deres og din hverdag lidt sjovere med de stor mængder alternativer, som du kan finde her hos Partyking. Selvom julen måske ikke varer helt til påske, kommer glæden til at vare noget længere med de "rigtige" julegaver.

Vil du give en musikalsk gave til børnene, har vi små miniguitarer. Disse små miniguitarer er 31 cm lange og har 6 strenge, præcis som de rigtige guitarer. Dette er en perfekt julegave til et barn, som vil opdage guitarens spænende verden. For de lidt ældre børn har vi akustiske guitarer i fuld størrelse.

Et andet klassisk legetøj til børn er stylter. Hos os kan du købe barnets første stylter, så barnet kan opleve dette tidløse stykke legetøj, som de fleste børn har leget med i løbet af deres opvækst.

Hvis du ønsker, at din datter skal have oplevelsen af at iklæde sig kjolerne fra bl.a. "Snehvide" eller "Askepot", har vi en række flotte kostumer med disse eventyrmotiver. Disse lækre kreationer fører straks tankerne direkte hen til Disneys eventyrverden. Kjolerne fås i størrelserne S, M og L, og vores størrelsesguide gør det nemt at finde den rette størrelse til dit barn.

Filter

Viser 535 produkter
castle