vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Oktoberfest

Oktoberfest

Hey hey hey, skynd dig! Oktoberfest 2024 er allerede begyndt her på Partyking! Vi kan roligt hævde, at vi lever op til vores navn, for vi er mestre i at feste, især når det gælder oktoberfesten! Alle er inviteret, og hos os finder du en masse småt og godt, der passer til denne glade og velsmagende fest. Nu behøver du ikke længere rejse til Tyskland for at opleve det bedste fra oktoberfesten.

Alt du bør vide inden oktoberfesten begynder!


Hvad er oktoberfest?


Oktoberfest er en årlig ølfestival og folkefest, der afholdes i München i Tyskland. Den er kendt for at byde på et bredt udvalg af øl fra lokale bryggerier, traditionel mad og underholdning. Festivalen tiltrækker besøgende fra hele verden og er en kulturel begivenhed, der hylder tysk tradition og fællesskab. Takket være vores fantastiske sortiment behøver du ikke at tage hele vejen til Tyskland – vi har samlet ALT, du skal bruge for at bringe oktoberfest hjem til dig!

Hvornår er oktoberfest?


Oktoberfest finder normalt sted i september og oktober i München i Tyskland. På trods af navnet starter festen normalt i midten af september og varer i cirka to uger – og Partyking har aldrig været mere klar.

Hvorfor fejrer man oktoberfest?


Oktoberfest er en tradition, der begyndte som en fest for at fejre brylluppet mellem kong Ludwig I og prinsesse Therese af Sachsen-Hildburghausen i 1810. Festen har siden udviklet sig til en af verdens største folkefester, hvor folk samles for at nyde god mad, drikke (et par øl eller to) – og ikke mindst godt kammeratskab.

Hvad spiser man til oktoberfest?


Under oktoberfesten kan du nyde en række traditionelle tyske retter. Disse omfatter klassikere som bratwurst (pølser), pretzels (kringler), schnitzel (paneret og stegt kød) og sauerkraut (syltet kål), som normalt ledsages af øl (i overflod). Desværre kan ingen af ovenstående tilbydes fra vores sortiment, men vi har ALT til din oktoberfest-borddækning og masser af ølkrus og ølglas for at sikre en uforglemmelig fejring!

Skab en fantastisk oktoberfest 2024 med ting fra Partyking!


For at gøre indtryk på dine kammerater og til festen tilbyder vi masser af sjove ølglas, og hvis du vil passe ekstra godt på dit hjem under festen, har vi også praktiske små coasters. For at blive oktoberfestens underholder har vi også mange kostumer, der passer til temaet. Hvad med et typisk tyrolerkostume, eller hvorfor ikke vælge et kæmpe ølglas som kjole? Nu mangler bare øllet. Når man skal bevæge sig mellem bordene eller de forskellige fester, er det godt at have en robust øltaske med plads til en masse gode ting. Hos Partyking har vi stor erfaring med oktoberfester, så hvorfor ikke tage et kig på vores store oktoberfest-kategori, der omfatter både ølkrus og oktoberfesttøj til børn og voksne, mænd og kvinder. Vi har seje bukser, flotte bluser, smarte skjorter og selvfølgelig klassiske hatte!

Find inspiration til din tyrolerfest hos os


Du finder også masser af gode ideer til, hvordan du kan pynte op til oktoberfesten 2024 og tips til, hvordan du kan fejre den med mad, spil og aktiviteter med dine festkammerater. Vi har hundredvis af dekorationer, tilbehør og ølglas i både plast og glas, matchende udklædninger og meget mere. Det er nok ret tydeligt, at vi bare elsker oktoberfester...

Vi har ALT til fejringen online!


Køb dit tøj, tilbehør, pynt og dekorationer til oktoberfest 2024 online hos os – det er hurtigt og nemt, og du nyder uovertrufne priser! Velkommen!
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier

Alle Kategorier