vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sådan får du det perfekte look til Oktoberfesten

Sådan får du det perfekte look til Oktoberfesten

Øl, pølser og sprøde pretzels spiller en vigtig rolle i den begivenhed, vi i folkemunde kalder Oktoberfest. Det er noget af en fest, som udover mad og drikke også kredser om vigtige emner som appearance, style og look. Det handler med andre ord om at finde frem til den helt rigtige dresscode, og er du en smule usikker på, hvordan du styler dit look til denne hyldestaften for øllet, har vi lavet en guide til, hvordan du skal se ud fra top til tå!

Tøj

Indrømmet - det kan blive en smule besværligt, når blæren skal tømmes for øl, men de klassiske lederhosen er og bliver det klassiske tøjvalg, når det kommer til et festligt og propert Oktoberfest-look. Mens man som mand vælger lederhosen, iklæder kvinderne sig en dirndl. Vi tilbyder masser af tøj til Oktoberfesten - det fås i et væld af farver og designs. Måske er det året, du lader kødpølsen dingle frit?

Hår

Det er langt fra alle, der kan præstere lange lyse fletninger, der rulles op om ørerne. Er din frisure lige det korteste, er det en god idé at investere i en paryk. Vi forbinder nemlig Oktoberfesten med herlige fletninger - og også gerne buskede moustacher, som krøller på skønneste vis i mundvigen. Wie ein echter Deutscher!

Hatte

Foruden den store, prægtige hårvækst skal du også fuldende dit look med en hat, der passer til temaet. Den grønne tyrolerhat er en eviggyldig klassiker, men du kan sagtens vælge en helt anden type hat, alt efter dine personlige præferencer. Du kan også overveje et diadem eller en hårbøjle, det er mindst lige så fin en løsning - og fylder ikke helt så meget som en hat. Ellers er den spidse bondehat måske lige noget for dig - den passer dig perfekt!

Strømper

Der er selvfølgelig også en dresscode, når det kommer til fødderne. Lad de korte sommerstrømper blive i skuffen. Gå i stedet efter de lange af slagsen - de skal gerne nå op til knæene. Strømperne skal også helst være hvide og velvaskede med en frisk duft af salig forventning. Skulle du i stedet have lyst til at pryde fødderne med et par ølstrømper, stopper vi dig ikke! Oktoberfest-dagene bliver jo gerne præget af en vis grad af ølfascination.

Tilbehør

Det hele ligger i de små detaljer - det er nok så nemt at tage en paryk på hovedet og iklæde sig en matchende dragt - men intet outfit er komplet uden det lille ekstra. Tænk blot på det oppustelige ølglas - det er noget, der altid giver pluspoint! Ellers kan vi måske friste med et funktionelt slips med dåseholder - der aflaster dig, når hænderne har travlt med at skovle store mængder sauerkraut ind i gabet. Vi har masser af festligt tilbehør til Oktoberfesten - det hjælper dig med at sætte kulør på den festlige begivenhed. Klik dig rundt på siden, og tag et kig!