vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Oktoberfesttøj

Hvert år fejres Oktoberfest med pomp og pragt, og hvis du vil være en del af festlighederne, er det vigtigt, at du skaffer det rigtige udstyr –oktoberfesttøjet! Denne festival med tysk oprindelse begyndte allerede i 1800-tallet, men er siden blevet en international festival, der ikke kun fejres i München, men nu over hele verden! Så hvis du og dine venner ikke har mulighed for at tage til Tyskland, foreslår vi, at I køber et par lederhosen og en tyrolerhat og begynder at fejre oktoberfest derhjemme!

Oktoberfestkjole eller et par lederhosen? Vi har det hele!


På Partyking har vi samlet masser af festtøj til oktoberfesten, som du muligvis har brug for for at arrangere en fest, der er værdig til denne vigtige begivenhed. Flotte og sexede knæstrømper, tyrolerhatte, kjoler, seler eller et sæt lederhosen? Vi har alt, du skal bruge til en tysk oktoberfest, der får dine tyske venner til at skåle til din ære – PROST! Oktoberfest handler om at have det sjovt med dine kære samt at drikke en masse øl. MEGET øl faktisk. Vidste du, at i Oktoberfestdagene indtages frygtelige mængder af denne lækre drik? I løbet af 16 dage i 2013 drak festivalens besøgende hele 7,7 millioner liter øl – ikke dårligt! Du og dine venner kommer måske ikke op i disse antal, men du kan i det mindste sørge for, at festen er godt planlagt, at glassene er godt fyldte, og at der altid er en tallerken med bratwurst foran de sultne. Oktoberfesttøj er mindst lige så vigtigt som mad og drikke.

Hvad har man på til oktoberfest?


Lederhosen


Lederhosen er traditionelle shorts lavet af læder, der er stærkt forbundet med oktoberfesttøj. Disse shorts bæres ofte i kombination med en skjorte og seler og har som regel et lille hul foran for at forenkle toiletbesøget, når man drikker flere liter øl.

Tyrolerkjole


Lige så ikonisk som mændenes lederhosen er naturligvis damernes tyrolerkjole! Disse kjoler er traditionelle alpine beklædningsgenstande, der er kendetegnet ved deres korsetlignende overdel, plisserede nederdel og rustikke detaljer. Se vores udvalg af kjoler i alle mulige forskellige farver for at finde tyrolerkjolen til dig!

Dirndl


Man kan ikke tale om oktoberfestkjoler uden at tale om en dirndl! Mens tyrolerkjolen kan beskrives som en lidt mere enkel og rustik kjole med et længere skørt, har dirndl-kjoler ofte mere detaljerede broderier og udsmykninger, og de kan variere i længde fra korte til længere skørter. Hvad er du mest til? Gå på opdagelse i vores udvalg og find din favorit!

Tyrolerhat


Denne hat kommer fra Tyrol i den alpine region, men er blevet vedtaget over hele verden og især for dem, der planlægger at fejre oktoberfest. Du kan både bære en traditionel variant af højeste kvalitet eller en moderne med LED-lys og lamper!

Forklæde


Et pænt forklæde er ikke kun en fin detalje, det kan også være en praktisk ting, når du har indtaget et halvt hav af øl, og det er begyndt at strømme langs mundvigen. Vi har masser af sjove, seje og stilfulde forklæder, der tager dit oktoberfesttøj til næste niveau!

Hos os på Partyking finder du alle slags dragter til oktoberfesten!


Oktoberfesttøjet, som du finder på Partyking, passer til alle lejligheder, uanset om du er inviteret tilen oktoberfest, selv arrangerer festen eller skal til udklædningsfest. Klæd dig ud som en oktoberfest-zombie, tag et cool lederhosensæt på, eller skaf et flot forklæde til dette års fest. Vi hjælper dig på vej med anstændige priser og hurtig levering!
Læs mere