Hem
Festartikler Balloner Halloweenballoner

Halloweenballoner

Skal du fejre årets uhyggeligste højtid med stil, så har du brug for en masse halloweenballoner. Traditionen med at fejre halloween startede oprindeligt i Irland og blev så ført videre til USA i 1840'erne. I dag er halloween en stor højtid i USA, og her i Danmark er vi begyndt at fejre dagen mere og mere på amerikansk vis. Og vi tør godt love dig, at hvis du går med på en vaskeægte amerikansk slik-eller-ballade tur eller deltager i en halloweenfest i en fint villaområde, så vil du blive overrumplet over, hvor mange halloweenballoner, de pynter deres huse og haver med. Nu har du måske ikke mulighed for at fejre halloween i USA, men så kan du gøre det mindst lige så godt herhjemme i Danmark. Du kan nemt bestille halloweenballoner hjem fra os på Partyking! Der findes flere forskellige slags halloweenfejringer.
Blandt andet findes der dem, som elsker, når det er så uhyggeligt som muligt, så hjertet næsten springer et slag over, og dem som kan lide, når det er en lidt mere hyggelig og dunkel stemning. Vi tror, at en kombination af begge dele er allerbedst, fordi det på den måde tiltaler alle, og derfor er netop halloweenballoner et godt valg! Skal du være vært for en fejring, og kommer der en masse børn til fødselsdagen, så er det måske bedst at vælge lidt sødere halloweenballoner, som er ensfarvede eller er prydet af glade hilsener. Men, er det et rigtigt skrækhus, du vil skabe, så kan du i stedet vælge at anskaffe dig halloweenballoner med uhyggelige motiver såsom bloddryppende håndaftryk eller skræmmende dødningehoveder. Hos os finder du halloweenballoner i form af alt fra spøgelser til græskar og flagermus, hvilket gør dine muligheder for oppyntning uendelige!
Sørg desuden for at købe et par halloweenballoner til ungerne, så de kan pynte deres værelser med noget andet end de bamser, som du alligevel har i resten af huset! Selvom vejret ofte er ret ruskende i Danmark, når vi fejrer halloween, så er der mange, som vil give deres have eller udeplads en omgang. Hos os på Partyking finder du naturligvis en masse halloweenballoner, som du kan bruge udendørs! Du kan vælge mellem klassiske produkter i latex eller folie, og enten puste dem op selv eller fylde dem med helium, så de svæver elegang i mærket. Hvorfor ikke satse på en hel buket af halloweenballoner i forskellige størrelser, farver og former, så du nemt skaber den halloweenfornemmelse, du er ude efter! Man tror, at traditionen med halloween fik sin begyndelse, da kelterne kom i kontakt med vikingerne under deres plyndringer. I dag findes der ikke så mange vikinger tilbage, men traditionen om at fejre halloween er stærkere end nogensinde. Sørg for ikke at misse alt, hvad denne sjove højtid har at byde på, ved at bestille en masse sjove og fine halloweenballoner hjem fra os!
Læs mere